Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dış siyasetteki mücadele alanlarından, iç politikadaki sıcak tartışmalara, gündeme dair bütün gelişmeleri CNN TÜRK ve Kanal D Ortak yayınında değerlendiriyor. Fulya Kalfa moderatörlüğünde gazeteciler Ahmet Hakan, Hande Fırat, Abdulkadir Selvi ve Zafer Şahin soruyor; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yanıtlıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:
MERSİN'DE POLİSEVİ'NE SALDIRI
Şehit Polisimize Allah'tan rahmet diliyorum. Yaralımıza şifalar temenni ediyorum. Polislerimiz ve bekçilerimiz kahramanca mücadele verdiler. CHP'nin bu teröristlerden biri geçmişte gazeteci olarak savunmuş olması gündeme geldi. Devlerin sözüne kulak verselerdi böyle utanılacak duruma düşmezlerdi. Ancak utanmaları yok. Yargı bunları terörist oldukları için mahkum ediyor veya tutukluyor. Hala raporlarında bu isim duruyor, vazgeçmiş değiller. O terörist bu saldırıyı o çantasında yaptığı silah ile yaptı. Bunların yaptığı hükümet eleştirisi değil, hükümet düşmanlığı. Cumhuriyet Halk Partisi bir milli güvenlik sorunudur. Şu an Edirne'de tutuklu mahkum olanların durumu da aynı. Diyarbakır'da suçsuz evlatlarımızı sokağa çıkın sözleri ile ölümlerine neden olmadılar mı?
Erdoğan: Her anını takip ettim
Yunan ve Fransız savaş gemileri Ege'de
Erdoğan ile Zelenskiy'den 'esir takası' görüşmesi
2 kadın teröristi kim istismar ediyor; malum parti
MGK'dan Yunanistan'a 'her türlü meşru yöntem ve aracı kullanırız' mesajı