Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

632f1acb86b244550c4c8996.jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle;Ben bugün Sakarya'yı ayağa kalkmış olarak görüyorum, dün de öyleydi bugün de öyle yarın da öyle olacak. Uzun yolculuklardan geldim. Özbekistan'dan geldim, Özbekistan'dan New York'a geçtik. New York'ta BM Genel Kurulu'nda hitabımızı dünyaya yaptık. Türkevi'nde dünya liderleriyle arka arkaya 3 gün görüşmeler yaptık. Hepsinden de gerek yaptığımız konuşmayla ilgili gerekse milletimizle ilgili hep teşekkürler aldık. Bu teşekkürleri alırken yanımda sadece siz vardınız. Bu milletin evladı olmaktan daha büyük bir bahtiyarlık olabilir mi? Yaptığımız bütün görüşmelerden hamdolsun ülkeme selamlar var. Ülkeme bu noktada gerçekten sevgiler var, Afrika'da Türkiye var Asya'da Türkiye var Myanmar'da Türkiye var. Nereye gidersen git Türkiye var. Ezelden beri Sakarya bizi bilir, biz de Sakarya’yı biliriz. Sakarya’yı bilmeyenler Ankara’nın batısında gerçekleşen Sakarya Meydan Savaşı’nın burada yapıldığını sanır. Bay Kemal Sakarya'nın nerede olduğunu bilmiyor. Düşünebiliyor musunuz? Benim ülkem bunların eline kalırsa halimiz nece olur. Durmak yok yola devam. Ben size inanıyorum, gümbür gümbür geleceğinize inanıyorum. Sakarya'yı bilmeyenler şu meydanın altında var olan otoparkı seçim vaadi olarak söyler.Ama hamdolsun bizim 40 yıldır tüm ilçeleriyle Sakarya'nın her karışında izimiz var. 2023'e bir adım daha yaklaşıyoruz.

Bunlar, şehit nedir bilmez. 20 yıldır gece gündüz çalıştık, çalışıyoruz. Sakarya'ya kazandırdığımız eser ve hizmetleri en iyi sizler biliyorsunuz. Şehrimizi ziyaret ederken elimiz boş gelmedik. Şehrimize kazandırılan toplam yatırım bedeli yaklaşık 4 milyar lirayı bulan 203 projenin toplu açılışını sizlerle birlikte gerçekleştireceğiz. Önümüzdeki dönem şehrimizi hem bakanlıklarımız vasıtasıyla hem belediyelerimiz vasıtasıyla yeni ve daha büyük hizmetlerle buluşturmayı sürdüreceğiz. Sakaryamıza kazandırdığımız eser ve hizmetler bunlardan ibaret değildir. Sakarya'ya son 20 yılda toplam 42 milyar tutarında yatırım yaptık.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TCG Anadolu Gemisi’ni havadan inceledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan toplu açılış törenine katılmak için geldiği Sakarya’da, kendisini bekleyen vatandaşları selamlayarak hediyeler dağıttı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya’ya geldi. Helikopter ile Serdivan ilçesinde bulunan Ekrem Karaberberoğlu Spor Kompleksi’ne inen Erdoğan, partililer ve protokol tarafından karşılandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonrasında Sakarya Acil Durum Hastanesi, Büyükşehir Yatırımları ve eğitim yatırımları ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreni için Adapazarı Demokrasi Meydanı’na doğru otobüsle yola çıktı. Erdoğan bu esnada kendisini bekleyen vatandaşları selamlayarak çeşitli hediyeler dağıttı. Erdoğan, Sakarya Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileriyle de bir araya geldi.

632f1c9b86b244550c4c89a6.jpg

Üst Alt